ru
uk
truckТоваров 0 (0 грн)
Ваша корзина пуста!

Тільки прозвучить фраза "А, давайте, влаштуємо пікнік!" і ми відразу в передчутті гарного відпочинку та смачної їжі. Перед організаторами такого відповідального заходу, виникають питання: складання меню, вибір місця тощо, загалом справа клопітна, але цікава. У багатьох людей вже є мангали, а деякі підходять творчо та збирають їх із підручних матеріалів. Для тих, хто тільки збирається придбати якісний мангал або обладнати у себе на ділянці зону відпочинку стаціонарним грилем або барбекю, найкраще рішення - звернутися до професіоналів.


Київський завод опалювальної техніки CANADA виробляє та реалізує мангали, грилі, барбекю, тандири, коптильні та іншу супутню продукцію.


МАНГАЛИ


Йдуть уже ті часи, коли шашлики готувалися на поставленій боком цеглині ​​або інших пристосуваннях, нестійких і скромних на вигляд. Наш завод пропонує різноманітні мангали з продуманою конструкцією, із високоякісних матеріалів та привабливим дизайном.






Найкращий мангал: особливості вибору

☑️ Портативний

☑️ Стаціонарний Стаціонарний

☑️ Розкладний/збірний

☑️ Мангали вертикальні

☑️ Похідний (туристичний)

☑️ Гриль-барбекю

☑️ Мангали східні

☑️ мангальні комплекси

☑️ Мангали з кришкою

☑️ Мангали з навісом

☑️ Мангали цегляні

☑️ Мангал круглий Мангал круглий

☑️ Мангал дизайнерські (у вигляді тварин)

☑️ Мангали ковані


При виборі мангалу завжди звертайте увагу на такі дані:

  • Стійкість конструкції. Стаціонарні мангали, безперечно, є найстійкішими. При виборі розбірних чи складаних мангалів слід звертати увагу, як розташовані сполучні елементи.
  • Матеріал. Виконаний із якісного матеріалу, товщиною від 4 мм мангал прослужить не один рік і не втратить свого вигляду.
  • Глибина мангалу (щонайменше 15 див). Мангал повинен мати достатню глибину, щоб забезпечити відстань 15 см між м'ясом та верхнім шаром вугілля, та відстань між шампурами 5 см, щоб уникнути підгоряння під час приготування. У переносних похідних мангалах ця відстань може бути зменшена.

За типом установки мангали поділяються на:

  • стаціонарні нерозбірні. Це досить важка конструкція встановлюється дільниці, такі мангали призначені для переміщення.
  •  на колесах. Ці мангали зручні тим, що їх можна переміщати територією, залежно від часу доби, погоди, напряму вітру тощо.
  • мангали з дахом. Це свого роду міні варіант літньої кухні. Така модель стає все популярнішою, тому що можна більше не залежати від змін погоди.
  •  Розбірні/збірні мангали. Відповідний варіант для походів, кемпінгу та вилазок на природу. Вони можуть бути досить компактними та легкими, поміщатися в багажник авто або навіть як ручна ноша.
  •  мангали-гриль, мангали-барбекю. В одній конструкції можна поєднати функцію гриль та барбекю. Істотно вони не відрізняються, основна відмінність – це наявність кришки у грилі. Тому функціонально барбекю поступається грилю, тому що термічна дія йде лише знизу. Найчастіше гриль можна використовувати як барбекю, прибравши чи відкривши кришку.



Коптильни

Хто ж не любить м'ясо чи рибу, приготовлені методом копчення. Домашні коптильні дозволять насолоджуватися натуральним смаком їжі, без штучних добавок, яких так багато в магазинних продуктах.



Холодне та гаряче копчення. Різниця

Холодне копчення продукту відбувається за нормальної температури від 18 до 25 градусів. Волога видаляється з продукту поступово протягом тривалого часу. Отже, загальна тривалість всього процесу може становити три доби. У цьому терміни зберігання продукту досить великі.

Гаряче копчення досягається при температурному режимі 35-150 градусів. Процес приготування відбувається набагато швидше і може тривати від кількох годин на добу. Плюси гарячого копчення не тільки у швидкості процесу, але й у тому, що при такій термічній обробці волога практично не виходить із продукту, страва виходить набагато жирнішою. Але терміни зберігання можуть бути значно нижчими, ніж при холодному копченні.


 


Дизайнерські мангали

Найчастіше зона відпочинку на ділянці має свій особливий статус, будучи декоративною окрасою території. Для багатьох власників – це не просто місце приготування їжі, а спосіб висловити свою індивідуальність, смак. Якщо ви захочете внести зміни до вже готових моделей або замовити мангал у вигляді тварини чи предмета, наш завод із задоволенням втілить усі ваші ідеї та побажання в життя!